UUT:n vertaistukitoiminnan syyskausi on käynnistynyt!

 

 

UUT:n vertaistukitoiminnan syyskausi on käynnistynyt. Tuttuun tapaan järjestämme vertaistukiryhmiä sekä kasvokkain eri paikkakunnilla että etänä. Vertaistukipuhelimemme päivystää kolmesti viikossa, minkä lisäksi vertaistukea on saatavilla myös yksityisissä Fb-ryhmissämme. Uutena tukimuotona alamme tänä syksynä tarjota Tukinetin virtuaalialustalla toimivia kahdenkeskisiä tukisuhteita hengellistä väkivaltaa kokeneille. Tiedotamme pian lisää, joten pysy kuulolla, jos tukisuhteet kiinnostavat sinua!

Etäryhmät

Etäryhmien aikataulut löydät täältä. Etäryhmämme järjestetään Google Meet -videopuhelualustalla. Osallistumislinkit ryhmiin saat pyytämällä sähköpostitse tiedotus[at]uut.fi (kerrothan samalla hieman itsestäsi) tai UUT:n ylläpitämistä Facebook-ryhmistä, jos olet niiden jäsen.

Lähiryhmät

Löydät kasvokkain kokoontuvien vertaistukiryhmiemme paikkakunnat ja aikataulut täältä. Vertaistukitapaamisiin on vapaa pääsy. Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ellei toisin ole mainittu.

Veraistukipuhelin

UUT:n vertaistukipuhelin päivystää seuraavasti:

  • tiistaisin klo 18-20
  • torstaisin klo 13-15
  • lauantaisin klo 13-15

Puhelinpäivystyksen numero: 0400 466 990

Mikäli haluat palvelua englannin, ruotsin tai saksan kielellä, ota yhteyttä toimistoon tiedotus@uut.fi. Pyrimme järjestämään sinulle soittoajan. / Contact tiedotus@uut.fi, if you wish to arrange a call time in English, Swedish or German.

Lisätietoja vertaistukipuhelimesta.

Fb-ryhmät

UUT:lla on useita Facebookissa toimivia yksityisiä keskusteluryhmiä eri taustoista tuleville. Lue lisää täältä.

 

Lämpimästi tervetuloa vertaistukitoimintamme pariin!