UUT:lla on Facebookissa useita vertaistuellisia ryhmiä, joissa on mahdollista keskustella hengellisen väkivallan kokemuksista kellonajasta riippumatta. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki, joilla on joko omakohtaista tai läheisensä kautta tullutta kokemusta uskonnollisista yhteisöistä tai muista suljetuista yhteisöistä.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään UUT:n Facebook-ryhmiin, ole yhteydessä meihin: tiedotus@uut.fi.

Kerro samalla hieman itsestäsi ja taustastasi, jotta tiedämme, millaisen tuen tarpeessa olet ja osaamme suositella sinulle sopivaa ryhmää. Ryhmät on määritelty Facebookissa yksityisiksi eivätkä ole siksi löydettävissä hakutoiminnolla. Ryhmien jäsenyys ei myöskään näy ulkopuolisille. Jokaisen ryhmiin liittyvän tulee lukea ryhmän säännöt ja sitoutua noudattamaan niitä. Edellytyksenä ryhmän jäsenyydelle on, että sinulla on Fb-profiili omalla nimelläsi (etunimi ja sukunimi).

UUT tarvitsee palautetta vertaistukitoiminnasta. Sekä positiivinen palaute että kehitysideat ovat tarpeellisia ja arvokkaita. Anonyymiä palautetta vertaistukitoiminnastamme voit antaa täällä.

Om du är intresserad av att gå med i UUT:s svenskspråkig Facebook-stödgrupp, kontakta tiedotus@uut.fi för mer information.

If you are interested in joining UUT’s English speaking peer support group on Facebook, contact tiedotus@uut.fi for more information.