Tue UUT:n toimintaa lahjoituksella

Uskontojen uhrien tuki UUT ry tarjoaa tukea ja tietoa uskonyhteisöissä vaikeuksiin joutuneille ja heidän läheisilleen, pyrkii vähentämään hengellistä väkivaltaa yhteiskunnassamme sekä toimii tunnettuna ja luotettuna asiantuntijana uskontojen varjopuoliin liittyvissä kysymyksissä.

UUT:n toiminnan rahoitus tulee Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta (STEA), yhdistyksen jäsenmaksuista ja lahjoituksista. 

UUT:n saamaa rahoitusta käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

  • Vertaistukitoiminnan järjestäminen kasvokkain, verkossa ja puhelimitse
  • Vertaistukitehtävissä toimivien vapaaehtoisten kouluttaminen, tukeminen ja työnohjaus
  • Työntekijöiden palkkakulut
  • Tiedotustoiminnan kustannukset: tiedotus perinteisessä ja sosiaalisessa mediassa, osallistuminen UUT:n näkyvyyttä lisääviin tapahtumiin sekä tiedotus uskonyhteisöjen ja muiden yhteistyökumppanien suuntaan
  • Muutos-lehden julkaisukustannukset
  • Muiden vertaistuki-, jäsen-, asiantuntija- ja yhteistyötapahtumien järjestäminen UUT:n strategian mukaisten tavoitteiden edistämiseksi

Toimintaamme voi tukea lahjoituksella Lahjoittamon kautta tai maksamalla tilillemme vapaavalintaisen summan. On myös mahdollista ryhtyä kuukausilahjoittajaksi esimerkiksi tekemällä verkkopankissa tilisiirron kuukausittain tapahtuvaksi.

UUT raportoi lahjoitettujen varojen käytöstä Poliisihallitukselle, joka on myöntänyt meille rahankeräysluvan (RA/2022/35).

Maksamiseen tarvittavia tietoja:

Tilisiirto

Saaja: Uskontojen uhrien tuki UUT ry
Tilinumero: FI24 8000 1770 1651 66
BIC-koodi DABAFIHH (ulkomailta maksaessa)
Viesti: Lahjoitus

Lahjoittamo

Lahjoittamo on Goodwill ry:n ylläpitämä voittoa tavoittelematon palvelu, jonka kautta voi tehdä lahjoituksia verkkopankki-, kortti- tai mobiilimaksuna (MobilePay/Pivo).

Lahjoittamossa on myös mahdollista tehdä lahjoitus jonkun toisen puolesta, jolloin Lahjoittamo lähettää ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen tiedon lahjoituksesta. Läheiselle annettu lahja on samalla lahja hengellistä väkivaltaa kokeneille.

Meitä voi tukea myös liittymällä jäseneksi tai ryhtymällä vapaaehtoiseksi.

Kiitos tuesta!