Tue UUT:n toimintaa lahjoituksella

UUT:n toiminnan rahoitus tulee yhteiskunnalta, jäsenmaksuista ja lahjoituksista. Voit tukea meitä liittymällä jäseneksi, jolloin pääset osallistumaan myös toimintaamme vaikuttamiseen.

Jos haluat tukea vertaistuki- ja tiedotustoimintaamme lahjoituksella, voit tehdä sen kätevästi Lahjoittamon kautta tai maksamalla tilillemme sopivaksi katsomasi summan. Harkitse myös voisitko lahjoittaa meille jonkin summan kuukausittain. Maksaessasi verkkopankissa voit helposti tehdä tilisiirrosta kuukausittain tapahtuvan. Raportoimme lahjoitettujen varojen käytöstä Poliisihallitukselle, joka on myöntänyt meille rahankeräysluvan.

Kiitos tuestasi!

Maksamiseen tarvittavia tietoja:

Tilisiirto

Saaja: Uskontojen uhrien tuki UUT ry
Tilinumero: FI24 8000 1770 1651 66
BIC-koodi DABAFIHH (saatat tarvita tätä jos maksat ulkomailta)
Viesti: Lahjoitus

Lahjoittamo

Lahjoittamossa lahjoittaminen on näppärää. Maksutapoina löytyy verkkopankkimaksu, korttimaksu tai mobiilimaksu (MobilePay / Pivo). Lahjoittamo on Goodwill ry:n ylläpitämä voittoa tavoittelematon palvelu, jossa lahjoittajat kohtaavat apua tarvitsevat. Jos haluat tehdä lahjoituksen jonkun toisen puolesta, Lahjoittamo lähettää ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tiedon lahjoituksesta. Läheiselle annettu lahja on samalla lahja hengellisen väkivallan uhreille.

Tietoja rahankeräysluvasta:

Rahankeräyksen järjestäjä: Uskontojen uhrien tuki UUT ry

Luvan numero: RA/2022/35

Kerätyt varat käytetään UUT:n vertaistuki- ja tiedotustoimintaan: vertaistukitoiminnan vapaaehtoisten kouluttamiseen, vertaistukitoiminnan koordinaattorin ja tiedottajan palkkakuluihin, tiedotustoiminnan kustannuksiin sekä Muutos-lehden julkaisukustannuksiin.