UUT on ainoa uskontojen uhrien asioihin keskittynyt järjestö Suomessa. Liittymällä jäseneksi tuet vapaaehtoistoimintaamme, jonka avulla pystymme auttamaan vaikeuksiin joutuneita ihmisiä vertaistuen keinoin ja tiedotustoimintaamme, jossa haluamme jakaa tietoa ihmisoikeuksien kannalta ongelmallisista ilmiöistä uskonnollisten yhteisöjen keskuudessa.

UUT on tuen ja tiedon lähde eikä sinun tarvitse olla uhri voidaksesi olla jäsen. Voit olla myös selviytyjä, tarkkailija tai uskonnon uhrien tukija. Tärkeintä on, että koet toimintamme tarpeelliseksi ja haluat tukea sitä maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun. UUT:n jäsenrekisteri ei ole julkinen, eikä sen tietoja luovuteta ulkopuolisille.

UUT:n toiminta on kaikille avointa, eikä toimintaan osallistuminen edellytä jäsenyyttä. Jäsenenä kuitenkin tuet toimintaamme ja pääset vaikuttamaan siihen.

Kerro jäsenyydestäsi myös ystävillesi, kollegoille sekä tuttaville ja kehota heitäkin tukemaan toimintaamme. Voit tehdä sen esimerkiksi jakamalla tämän sivun osoitteen sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa. Arvostamme tukeasi! Toivomme, että saat järjestömme kautta hyödyllistä tietoa ja tartut mahdollisuuksiin osallistua toimintaamme.

Jäseneksi liitytään täyttämällä alla oleva lomake ja maksamalla jäsenmaksu tilillemme. Tämän jälkeen jäsenanomukset käsitellään UUT:n hallituksessa, joka päättää jäseneksi otosta. Voit halutessasi kertoa meille lisää taustastasi tai esimerkiksi erityisosaamisestasi, jota voisit mahdollisesti käyttää järjestömme päämäärien hyväksi. Tähän sisältyy ammatillinen osaaminen ja joidenkin uskonnollisten yhteisöjen tuntemus. Mikäli et halua liittyä varsinaiseksi jäseneksi, voit liittyä kannattajajäseneksi.

 

Liittymislomake

Varsinaisten jäsenten jäsenmaksu on 20 euroa tai 10 euroa niiltä, jotka kokevat maksukykynsä syystä tai toisesta alentuneeksi. Kannattajajäsenet maksavat 10 euroa tai haluamansa summan. Maksuun tarvittavia tietoja:

Saaja: Uskontojen uhrien tuki UUT ry
Danske Bank (SEPA-maksuna):
IBAN-tilinumero FI2480001770165166
BIC-koodi DABAFIHH

Täällä voit tutustua henkilötietojen käsittelyä kuvaavaan tietosuojaselosteeseen.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

  Etunimi *

  Sukunimi *

  Syntymävuosi

  Jakeluosoite *

  Postinumero *

  Postitoimipaikka *

  Puhelinnumero

  Sähköposti *

  Uskonnollinen liike, johon kuuluin tai kuulun tai läheiseni kuuluu tai kuului

  Rastita sopivat kohdat. Voit kirjoittaa lisätietoja.

  Haluan Uskontojen uhrien tuki UUT ry:n varsinaiseksi jäseneksi, koska:

  Olen yhä jäsenenä uskonnollisessa liikkeessä ja haluan tukea tilanteeseeniOlen ollut jäsenenä uskonnollisessa liikkeessä ja haluan tukea tilanteeseeniLäheiseni on yhä tai on ollut jäsenenä uskonnollisessa liikkeessä, ja haluan tukeaOlen ammatiltani uskonnollisen, psykologisen tai muun yhdistyksen tarkoitukseen liittyvän työn tekijä ja haluan osallistua yhdistyksen toimintaanMuu syy, mikä?

  En halua Uskontojen uhrien tuki UUT ry:n varsinaiseksi jäseneksi. Haluan vain kannattajajäseneksi ja maksan sopivaksi katsomani summan yhdistyksen tilille.