UUT on ainoa uskontojen uhrien asioihin keskittynyt järjestö Suomessa. Liittymällä jäseneksi tuet vapaaehtoistoimintaamme, jonka avulla pystymme auttamaan vaikeuksiin joutuneita ihmisiä vertaistuen keinoin sekä tiedotus- ja vaikutustoimintaamme, joiden tarkoituksena on jakaa tietoa ihmisoikeuksien kannalta ongelmallisista ilmiöistä uskonnollisten yhteisöjen keskuudessa ja vaikuttaa yhteiskuntaan siten, ettei hengellistä väkivaltaa enää sallittaisi.

UUT on tuen ja tiedon lähde, eikä sinun tarvitse olla uhri voidaksesi olla jäsen. Voit olla myös selviytyjä, tarkkailija tai uskontojen uhrien tukija. Tärkeintä on, että koet toimintamme merkitykselliseksi ja haluat tukea sitä maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun.

UUT:n toiminta on kaikille avointa, eikä toimintaan osallistuminen edellytä jäsenyyttä. Jäsenenä kuitenkin tuet arvokkaalla tavalla toimintaamme ja pääset vaikuttamaan siihen.

Kerro jäsenyydestäsi myös ystävillesi, kollegoille sekä tuttaville ja kehota heitäkin tukemaan toimintaamme. Voit tehdä sen esimerkiksi jakamalla tätä sivua sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa. Arvostamme tukeasi! Toivomme, että saat järjestömme kautta hyödyllistä tietoa ja tartut mahdollisuuksiin osallistua toimintaamme.

Voit hakea jäseneksi täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tämän jälkeen jäsenhakemukset käsitellään UUT:n hallituksessa, joka päättää jäseneksi otosta. Mikäli et halua liittyä varsinaiseksi jäseneksi, voit liittyä kannattajajäseneksi. Varsinaisten jäsenten jäsenmaksu on 25 euroa/vuosi tai 10 euroa/vuosi niiltä, jotka kokevat maksukykynsä syystä tai toisesta alentuneeksi. Kannattajajäsenten jäsenmaksu on 25 euroa/vuosi tai tätä korkeampi vapaavalintainen summa.

Voit halutessasi kertoa meille lisätietoja taustastasi tai esimerkiksi erityisosaamisestasi, jota voisit mahdollisesti käyttää järjestömme päämäärien hyväksi. Tähän sisältyy ammatillinen osaaminen ja joidenkin uskonnollisten yhteisöjen tuntemus. Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä UUT:ssa, löydät tarkemmat tiedot täältä.

Täällä voit tutustua henkilötietojen käsittelyä kuvaavaan tietosuojaselosteeseen.

Liittymislomake

Liity täyttämällä lomake, joka löytyy täältä.