UUT:n vertaistukea on saatavilla nyt myös Tukinetissä kahdenkeskisen verkkotukisuhteen kautta: Vertaistukea uskontojen varjopuoliin -tukisuhde

Onko sinulla ristiriitainen suhde uskonyhteisöösi? Oletko lähtenyt uskonyhteisöstä ja kaipaat tukea menneen käsittelyyn ja uuteen suuntaamiseen? UUT:n tukisuhde on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat keskustella yksityisesti ja luottamuksellisesti johonkin uskonyhteisöön kuulumisesta tai siitä eroamisesta.

Tukihenkilönä toimii Uskontojen uhrien tuki UUT ry:n koulutettu vapaaehtoinen vertaistukija. Tukisuhde ei ole ammattiapua, vaan sen tarkoitus on tarjota vertaistukea uskonyhteisöjen varjopuoliin liittyen.

Tukisuhteen kesto on muutamasta kuukaudesta korkeintaan noin puoleen vuoteen, riippuen tuen tarpeestasi ja viestittelyn tahdista. Tukisuhteen aloittaminen edellyttää palveluun rekisteröitymistä itse valitsemallasi nimimerkillä.

Ole yhteydessä Tukinetin kautta. Kerro samalla hieman itsestäsi, esimerkiksi millaisesta taustasta tulet ja millaiseen tilanteeseen haet tukea. Näin osaamme yhdistää sinut mahdollisimman sopivan tukihenkilön kanssa.