UUT:n jäsen tai jäsenyydestä kiinnostunut – tervetuloa Tampereelle tapaamaan yhdistyksen väkeä museovierailun ja lounaan merkeissä!

Järjestämme yhdistyksemme jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille vapaamuotoisen tapahtuman Tampereella lauantaina 30.9.2023 klo 12 alkaen. Ohjelmassa on opastettu kierros Lenin-museossa, minkä jälkeen lounastamme yhdessä läheisessä ravintolassa.

Tampereen Työväentalossa sijaitseva Lenin-museo esittelee Suomen ja Venäjän yhteistä historiaa 1900-luvun alusta Neuvostoliiton hajoamiseen ja Putinin Venäjään saakka. Uudessa näyttelyosuudessa taustoitetaan myös Ukrainan sotaa ja kerrotaan Venäjän autoritaarisesta kehityksestä ja Suomen idänsuhteiden jäätymisestä. Tervetuloa oppimaan lisää kanssamme!

UUT maksaa museo-osuuden, mutta muuten päivän ohjelma on omakustanteinen (lounas ja matkat).

Lounaan jälkeen halukkaat voivat vielä jatkaa yhdessäoloa esimerkiksi saunomisen merkeissä. Lähistöllä on muun muassa Saunaravintola Kuuma.

Pääset ilmoittautumaan tapahtumaan tämän linkin kautta. Kannattaa toimia nopeasti, sillä mukaan mahtuu vain 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Pyydämme ilmoittautumiset pe 15.9. mennessä.

Jos et ole vielä UUT:n jäsen, voit hakea jäseneksi tämän linkin kautta.

Tervetuloa viettämään mukavaa päivää ja tutustumaan UUT:n muihin jäseniin, henkilökuntaan ja hallituslaisiin!

Lisätietoja tapahtumasta voit kysyä UUT:n henkilökunnalta osoitteesta tiedotus@uut.fi