UUT:n jäsen – tule Tampereelle tapaamaan yhdistyksen väkeä museovierailun ja lounaan merkeissä! (Jos et ole vielä jäsen, liity jäseneksi!)

Järjestämme yhdistyksemme jäsenille vapaamuotoisen tapahtuman Tampereella lauantaina 9.10.2021 klo 12 alkaen. Ohjelmassa on vierailu Museokeskus Vapriikissa ja lounas museoravintola Valssissa. UUT maksaa osallistujien museovierailun ja lounaan.

Vapriikki on monipuolinen museokeskus Tammerkosken rannalla. Ohjelmistossa on kerrallaan aina yli kymmenen näyttelyä, joiden teemat vaihtelevat historiasta tekniikkaan ja luonnontieteisiin. Pyrimme järjestämään opastetun kierroksen näyttelyihin.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä voimme ottaa mukaan rajallisen määrän osallistujia. Pyydämme ilmoittautumiset sunnuntaihin 26.9. mennessä, minkä jälkeen olemme yhteydessä kaikkiin lomakkeen täyttäneisiin.

Jos et ole vielä UUT:n jäsen, voit liittyä seuraamme hakemalla jäseneksi tämän linkin kautta: https://www.uskontojenuhrientuki.fi/tapoja-auttaa/liity-jaseneksi/

Tervetuloa viettämään mukavaa päivää ja tutustumaan UUT:n muihin jäseniin, henkilökuntaan ja hallituslaisiin!

Lisätietoja tapahtumasta voit kysyä UUT:n henkilökunnalta osoitteesta tiedotus@uut.fi