Teemakertoja Tukinetin Uskonnon varjot- ryhmächateissa!

Onko sinulla ristiriitainen suhde uskonyhteisöösi? Oletko lähtenyt uskonyhteisöstä ja kaipaat apua menneen käsittelyyn ja uuteen suuntaamiseen?

Uskontojen Uhrien Tuki ry:n Uskonnon varjot -ryhmächat Tukinetissä mahdollistaa anonyymin keskustelun hengelliseen väkivaltaan liittyvistä kokemuksista paikkakunnasta riippumatta. Voit osallistua chattiin myös, jos olet huolissasi läheisestäsi, joka kuuluu tai on liittymässä johonkin tiiviiseen yhteisöön. Ryhmächat on suunnattu kaikista uskontotaustoista tuleville.

Ryhmächatiin on mahdollista osallistua kaksi kertaa kuukaudessa, joka toinen maanantai klo 18-19.30 (juhlapyhiä lukuun ottamatta).  Kuukauden ensimmäisellä chat-kerralla keskustelun aihe on vapaa, jälkimmäisellä kerralla keskustelun pohjana on etukäteen valittu teema. Chateissa mukana keskustelua ohjaamassa on aina kaksi UUT:n vapaaehtoista vertaisohjaajaa.

Loppukevään chat-aikataulu:

🔹14.3.
🔹28.3. Teema: suhde uskonyhteisön piirissä oleviin läheisiin
🔹11.4.
🔹25.4. Teema: seksuaalisuus ja parisuhteet uskonyhteisöissä
🔹9.5.
🔹23.5. Teema: uskonto ja mielenterveys
🔹6.6.
🔹20.6. Teema: seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt ja uskonto

Tukinet on MIELI ry:n ylläpitämä alusta, jolla eri järjestöt tarjoavat virtuaalista tukea. Rekisteröidy/kirjaudu ja osallistu keskusteluun täällä.


Lisätietoja UUT:n muista vertaistuen muodoista löydät tästä.

Jos olet kiinnostunut UUT:n vapaaehtoistehtävistä kuten ryhmächatin ohjaajana toimimisesta, lue lisää ja täytä hakemus UUT:n vapaaehtoiseksi tästä.

Jos jokin asia mietityttää ja et löytänyt vastausta kysymykseesi, UUT:n vertaistukitoiminnan koordinaattorin yhteystiedot löydät tästä. Ota rohkeasti yhteyttä!