Tue UUT:n toimintaa lahjoituksella

UUT toiminnan rahoitus tulee yhteiskunnalta, jäsenmaksuista ja lahjoituksista. Voit tukea meitä liittymällä jäseneksi, jolloin pääset osallistumaan myös toimintaamme vaikuttamiseen. Tällä hetkellä tarvitsemme lahjoituksia erityisesti vertaistukitoiminnan koordinaattorin palkkaukseen. Vertaistukitoimintamme on suurelta osin mahdollista vapaaehtoistyön ansiosta, mutta sen lisäksi tarvitsemme palkattua henkilökuntaa järjestämään ja kehittämään vertaistukitoimintaamme. 

Jos haluat tukea vertaistuki- ja tiedotustoimintaamme lahjoituksella voit tehdä sen maksamalla tilillemme sopivaksi katsomasi summan. Harkitse myös voisitko lahjoittaa meille jonkin summan kuukausittain. Maksaessasi verkkopankissa voit helposti tehdä tilisiirrosta kuukausittain tapahtuvan. Tällä hetkellä tarvitsemme lahjoituksia osa-aikaisen vertaistukitoiminnan koordinaattorin palkkaamiseen noin 6000 euroa vuositasolla, kun osa palkasta saadaan STEA:lta tulevasta rahoituksestamme. Tavoitteenamme on siis saada lahjoituksia vähintään 6000 euroa vuoden 2017 aikana. Mikäli saamme lahjoituksia enemmän, loput lahjoituksista käytetään muuhun vertaistuki- ja tiedotustoimintaamme. Raportoimme lahjoitettujen varojen käytöstä Poliisihallitukselle, joka on myöntänyt meille rahankeräysluvan. Kiitos tuestasi!

Saimme lahjoituksia tammi-syyskuussa tänä vuonna (2017) yhteensä 2255 euroa. Vielä uupuu siis jonkin verran tavoitteestamme, joka on 6000 euroa tänä vuonna.

Maksamiseen tarvittavia tietoja:

Saaja: Uskontojen uhrien tuki UUT ry

Tilinumero: FI2480001770165166

BIC-koodi DABAFIHH (saatat tarvita tätä jos maksat ulkomailta)

Viesti: Lahjoitus

Tietoja rahankeräysluvasta:

Rahankeräysluvan saaja: Uskontojen uhrien tuki UUT ry

Rahankeräysluvan myöntäjä: Poliisihallitus

Luvan numero: RA/2016/908

Myöntämisajankohta: 21.12.2016

Keräyksen toimeenpanoaika: 1.1.-31.12.2017

Keräyksen toimeenpanoalue: Suomi Ahvenanmaata lukuunottamatta

Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään UUT:n vertaistuki- ja tiedotustoimintaan: vertaistukitoiminnan vapaaehtoisten kouluttamiseen, vertaistukitoiminnan koordinaattorin palkkakuluihin, sekä tiedotustoiminnan kustannuksiin.

Kerätyt varat suunnitellaan käytettäväksi ajalla 1.2.2017-31.5.2018.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail